Industritak för en stor byggnad

Industritak

Vi hjälper till att lägga industritak i Stockholm

Vad är industritak?

Industritak är precis som det låter, tak för industribyggnader. Takmaterialet är allt som oftast i papp men det finns givetvis industritak i andra material också. Industritak är vanligt förekommande i padelhallar som de flesta nog inte undgått och liknande industribyggnader.

Takläggning för en industri
Industritak i Stockholm

Vilket takmaterial ska man välja för platta industritak?

Förutsättningarna som taket har påverkar såklart vilket takmaterial som lämpar sig bäst. Generellt sett är papp eller också kallat takpapp ett material att föredra när det kommer till industritak som är platta men även för andra fastighetstyper som lägenhetsbyggnader. När taken är platta blir papptak nästan det enda och mest självklara valet.

Kontakta oss om ni behöver vår hjälp!

Vilket industritak ska man välja för lutande tak?

Vid lutande tak är det även här mest förekommande med papptak och också det som vi alltid rekommenderar våra kunder. Detta på grund av det låga priset per kvadratmeter men också för att det inte kräver någon större underhållning och skötsel. Dessutom är livslängden av papptak otroligt bra, +30 år.

Insidan av ett industritak
Nylagt industritak i utkanten av Stockholm

Vi är experter på just industritak och kan hjälpa dig med följande

Rådgivning

I samråd med er hittar vi det perfekta taket för er. Genom de kontakter och goda leverantörssamarbeten vi har ser vi allti till att fixa lägsta möjliga inköpspris.

Installation

Vi både köper och installerar ditt nya tak och hjälper givetvis även till med att ta bort det gamla om det finns något.

Projektledning

Vi håller i arbetet och allt runt omkring oavsett om du lägger om ett gammalt tak eller ska lägga helt nytt. Vi ser även till att ta in de olika underentreprenörer som kan komma att behövas. I och med vårt stora upparbetade kontaktnätverk så har vi både duktiga snickare , plåtslagare m.fl. där samtliga har en lång erfarenhet i branschen med just industritak.

Kontakta oss om ni behöver vår hjälp!

Hur går det till när du anlitar oss på PVC-bröderna?

Prisförslag

Du får en gratis offert genom att antingen fylla i formuläret eller ringa oss på +46720231126.

Planering

Vi projektleder arbetet och rådgiver dig i frågor som vilket material och färg bör man välja osv. För- och nackdelar med de olika taken. Tillsammans hittar vi det bästa upplägget för dig.

Arbetet utförs

Vi utför arbetet och håller fortsatt i allt med eventuelle underentreprenörer osv. Vi håller dig städnigt uppdaterad om hur det går och arbetet som gjorts och det som är kvar, allt för att du som kund ska känna dig trygg.

Kundnöjdhetsgaranti

Vi ser till att du som kund är nöjd med det utförda arbetet och går igenom allt tillsammans.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på +46720231126 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Hur kan vi hjälpa dig?
Vanliga frågor vi får kring industritak i Stockholm

 1. Vad kostar ett nytt industritak i Stockholm?

  • Det beror på hur stort och omfattande jobbet är, storlek, material osv. Snittstorleken på de takläggningarna vi gör är 2000 - 3000 kvm och det kostar ungefär 1 000 000 - 2 000 000kr. Kontakta oss för en gratis offert.

 2. Hur lång tid tar det att lägga ett nytt industritak?

  • Det beror på hur stort taket är men man kan räkna med allt från ett par dagar till månader beroende på antal kvadratmeter. Räkna med ett par veckor åtminstone.

 3. Vad är viktigt att tänka på innan man lägger industritak?

  • Viktigt att tänka på är att välja en seriös firma med goda omdömen och som har erfarenhet av takläggning på olika typer av industribyggnader.

 4. Vilka olika typer av industritak finns det?

  • Det finns en uppsjö av olika typer men några exempel är PVC-tak eller PVC-duk som man också kallar det för. Sedan finns papptak (pappduk) som kan vara ett lite billigare alternativ.